Ato Teuga Dinosaur Matagofie

Fa'ailoa atu le ato fa'ameamea lanu meamata lanu meamata e teu ai - o le fa'aoga lelei mo potu o tamaiti ma nofoaga ta'alo!E le gata o se faʻaopoopoga matagofie i soʻo se avanoa, ae e fesoasoani foi i le faʻaleleia o masaniga teuina i mafaufau o tamaiti aʻo tausia mea faʻapitoa ma mama.

O lenei ato susulu ma felanulanuaʻi o se auala lelei e teu ai meataalo, lavalava poʻo soʻo se isi mea e manaʻomia ai se avanoa faʻapitoa.O le mutia lanumeamata o le a faʻaopoopoina se paʻi o le olaga i soʻo se potu, e faʻaogaina ai le ato teu oloa ma faʻalelei i le vaʻaia.

Faia mai mea e sili ona lelei, o le ato teu oloa lanu meamata lanumeamata e malosi ma umi ma se gafatia malosi e amoina, faʻamautinoa e mafai ona tatalia le ofuina ma loimata o le faʻaaogaina i aso uma.

O le mamanu o le dinosaur e sili ona lauiloa i tamaiti.O le nofoaga sili lea e teu ai a latou meataalo ma mea e sili ona fiafia i ai, faʻamalosia i latou e tausia lelei a latou mea.E mafai foi ona fesoasoani lenei mea ia i latou e atiina ae se lagona malosi o tiute ma tomai faʻalapotopotoga o tomai taua o le olaga.

E le gata o se fofo lelei e teu ai mo potu taitasi o tamaiti, ae mafai foi ona avea ma se faʻaopoopoga aoga i potu taʻalo poʻo avanoa fefaʻasoaaʻi.O lanu susulu ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le a faʻaopoopoina se elemene malie i soʻo se potu aʻo fesoasoani e faʻamama ma mama.

I le faaiuga, pe a oʻo mai i le faʻatonuina o le faʻalapotopotoga ma le faʻaleleia o tamaiti, o le ato teu oloa lanumeamata lanumeamata e ofoina atu se fofo malie ma fatufatuaʻi.O lona aulelei ma le ta'alo mamanu o le a fa'afiafiaina tamaiti a'o fesoasoani ia i latou e atiina ae tomai taua o le olaga.

drtgfd


Taimi meli: Apr-23-2023